Lær teori og bedste praksis i Power BI

Power BI Teori og Best Practice (1-dags kursus)

5.625,00 kr.
Varenummer: powerbiBestPractice001

Dette kursus henvender sig til alle, som har en del erfaring med at arbejde i Power BI. Og som ønsker at udbygge sit kendskab til teorien om Power BI datamodellering og best practice og lære at identificere og løse problemerne i en Power BI rapport. Kurset bygger på anbefalingerne fra Microsoft og andre førende Power BI eksperter, samt erfaringerne fra vores egne Power BI konsulenter.

Er I flere kollegaer fra samme virksomhed, kan kurset laves som et skræddersyet kursus i jeres virksomhed. Kursusgebyret er for første deltager og I kan opnå 50% rabat for hver ekstra deltager herudover. Kurset er inklusiv materialer.

Bliv tilmeldt her

________________________________

Kurset er bygget op omkring 4 moduler:

  • Modul 1: Teorien om datamodellering
  • Modul 2: Best practice ved forberedelse af data
  • Modul 3: Best practice ved beregning af data
  • Modul 4: Best practice ved visualisering af data

Dette er et praksisorienteret kursus, hvor vi arbejder sammen om en case med en overbelastet Power BI rapport med dårlig performance, som ikke lever op til best practice. Her går vi igennem de forskellige moduler og identificerer, hvad de forskellige problemer er og hvordan vi løser dem.

Dit udbytte

Du får et teoretisk velfunderet afsæt for dit arbejde i Power BI. Du får træning i at arbejde efter best practice i Power BI og i at diagnosticere og løse problemerne, når de opstår undervejs i din Power BI rapportudvikling.

Forudsætning

Det er en fordel, hvis du har et godt kendskab til Power BI i forvejen eller har været på Power BI grundlæggende kursus.

Praktisk info om kurset

Når du tilmelder dig, vil du blive kontaktet med forslag til dato og afholdelsessted, så du kan vælge, hvad der bedst passer dig. Vi holder kurser over hele landet på forskellige lokationer: København, Køge, Odense, Vejle, Aarhus og Aalborg, i din virksomhed og online. 

Vær opmærksom på, at du først er tilmeldt kurset, når du har modtaget en endelig bekræftelse fra os. 


Vi glæder os til at se dig på et anderledes, sjovt og problemløsende Power BI kursus.