Lær at visualisere data i Power BI

Bliv god til visualisering i Power BI (1-dags kursus)

5.625,00 kr.
Varenummer: powerbivisualisering001

Dette kursus henvender sig til rapportudviklere, der til daglig rapportudvikler i Power BI. Og som ønsker at blive god til at visualisere data i Power BI og få inspiration til rapportdesigns. På kurset lærer du tips og tricks til at lave professionelle Power BI dashboards og rapporter.

Er I flere kollegaer fra samme virksomhed, kan kurset laves som et skræddersyet kursus i jeres virksomhed. Kursusgebyret er for første deltager og I kan opnå 50% rabat for hver ekstra deltager herudover. Kurset er inklusiv materialer.

Vi glæder os til at se dig på et sjovt og kreativt Power BI kursus.  

Bliv tilmeldt her

________________________________

Kurset er bygget op omkring 3 moduler:

  • Modul 1: Det gode rapportdesign - hvordan gør vi?
  • Modul 2: Forskellige scenarier - hvordan løser vi dem?
  • Modul 3: Tips og tricks

Dette er et praksisorienteret kursus, hvor vi arbejder sammen om en case, hvor vi skal bygge rapporter med fokus på visualiseringer og design.  

Dit udbytte

Du lærer teknikker til at bygge flotte Power BI dashboards og rapporter. Og du lærer at bygge et flot Power BI design fra bunden af.

Forudsætning

Det er en forudsætning, at du har et godt kendskab til Power BI i forvejen eller har været på Power BI grundlæggende kursus.

Praktisk info om kurset

Når du tilmelder dig, vil du blive kontaktet med forslag til dato og afholdelsessted, så du kan vælge, hvad der bedst passer dig. Vi holder kurser over hele landet på forskellige lokationer: København, Køge, Odense, Vejle, Aarhus og Aalborg, i din virksomhed og online. 

Vær opmærksom på, at du først er tilmeldt kurset, når du har modtaget en endelig bekræftelse fra os.